Mysigt!

Vet att det är typ en månad kvar till jul men börjar redan få lite julfeeling ändå=)

Har städat o fixat härhemma nu. Blir nog inte så mycket julpynt iår dock, man hinner ju knappt släpa ner det från vinden förrän det skall upp igen. Så tyvärr min kära plastgran du får fira jul på vinden iår bland spindlarna=)

Det jag egentligen gillar mest med julen är att det är mörkt ute o man har massa tända ljus o ljusstakarna, så himla mysigt!!


Här e lite bilder på julstämningen hemma hos mig haha=)














Nu ska jag ta mig ett litet bad o göra hårinpackning o testa min nya bodyscrub (shit va tjejig jag kan va ibland!) 
 Egentligen borde jag typ lägga mig efter det annars blir jag så satans trött imon, men e ju pigg nu så kanske blir nån film sen ändå!

Hej svejs!

Nehepp..

Nu e jag hemma igen efter en sväng på Backaplan och i stan. Det bidde inga stövlar hittade inga fina=(

Istället blev det ett nattlinne, 2 böcker och en bodyscrub=)





Passade på o sola också på väg hem från stan, riktigt gött när det e så kallt o jävligt ute!

Nu ska jag nog bara ta det lugnt en stund, sen får man la tag tag i städning och disk. Fick ju ner mina ljusstakar tidigare idag från vinden, så nu börjar det se lite julelikt ut här hemma. Får väl se om man får upp "julgardinerna" idag också kanske=)

Ha d gött änna!


Go helg=)

Blev aldrig något mer inlägg igår va så sjukt trött, så sov typ bara hela dan!

Hursomhelst, i lördags hade jag riktigt skoj. Det var jag, Sofia, Jessica och Michaela (från mitt jobb) som va ute. Först va vi på "singel-afterwork" på Berså haha, skoj men alldeles för mycket folk.
Så gulligt, det kom fram en kille till mig o frågade - Är du Frida??  Det verkade som om det var en blind date eller nåt som han letade efter haha =)

Sen efter Berså vandrade vi uppåt avenyn där en av mina kompisar skulle träffa en kille (haha nöjd?) o sen hamnade vi på Glow bland alla tanter o gubbar haha=)

Igår som sagt var jag helt död o bara sov hela dan, men sen på kvällen kom Karin o Sofia hit på lite kaffe o lussebulle=) O sen kollade vi på Tomten är far till alla barnen, så jävla bra film=)
-Dö för helvete tomtejävel!!!


Just det, köpte en väska i fredags som jag e sjukt nöjd med, riktigt gött o slippa hålla i väskan om man e ute, har letat efter en sån här jättelänge som är i bra storlek o nu hittade jag den, kostade bara 179kr också =)




Nu ska jag äte frukost o sen upp på vinden o hämta ner ljusstakarna, (har inte blivit av än). Sen bär det av till backaplan o Skopunkten, ska köpa mig ett par stövlar tänkte jag men får bli ett billigt par denna gången hehe=)

Hej hej!

Skoj igår!

Har släpat mig upp ur sängen nu, kl e för tusan bara halv 11 typ men men får la ta mig en tupplur på soffan sen, nu blir det gammal kebabtallrik o True Blood=)

Skriver mer om nattens bravader lite senare!

Hej hej!


Bingo!

Haha om Loket börjar med Bingolotto igen ska jag börja spela, fast jag aldrig vinner nåt=)



(lite dålig bild men d får gå!)

So much clothes, so little time=)

Jahopp, nu har djävulen vaknat till liv igen hehe!

Blev 2 snabba shopping turer idag på stan, först på lunchen o sen efter jobbet.
Men va ganska duktig, blev inte alls mycket faktiskt=) Ofta när jag shoppar under "tidspress" brukar jag bara plocka på mig massa saker som känns bra då men sen bara hänger i garderoben oanvända.

Men detta är då vad jag köpte idag:

 

 









Bra dag på jobbet idag för övrigt, dagarna går sjukt fort, bara 22 dagar kvar till 16 dagars välbehövlig ledighet=)


Nu ska jag diska sen e det dags för Criminal Minds!

Tja tja=)


Mysig middag ida=)

Kom precis hem från stan nu, har varit i Linné på Rumpan Bar o ätit middag med Karin o Sofia. Bra mat, GOTT vin, o helt okej service faktiskt. Så har varit en kväll full av..tja, skvaller vad annars när 3 tjejer träffas=)

Pratade lite om om helgen, på fredag blir det antagligen afterwork på Berså (aldrig varit där på afterwork men får la se hur d e) o sen får man la se om man går vidare eller inte.

Lördag, blir det antagligen lite shopping för min del på dagen o sen på kvällen kanske vi ska va hemma hos Sofia o laga mat o dricka vin o så!

Hmm, kom på att det kanske verkar som om mitt liv (åtminstone helgerna) bara består av festande och vindrickande, fast så är det faktiskt inte, har nog bara varit nu senaste tiden som det blivit en del. Har väl lagt ner D, åtminstone för tillfället hehe så hur kul e d o bara sitta hemma på helgerna?? 

Får bli denna helgen med festande också, sen kanske man ska ta d lite lugnt ett tag o spara pengarna framför allt!!




Nä, nu kommer jag inte på nåt mer o skriva, så..
Ha d gött!

ARG!!!

Fan va förbannad man blir då!!

helvete...

Hej Hej

Blir ett kort inlägg ida, för nu har Desperate Housewives börjat=)

Ida har jag bara jobbat o sen hem o tagit d lugnt, tänkte lägga mig typ direkt när jag kom hem idag men "fastnade" uppe ändå. E ju inte direkt kul o bara jobba o sova=)

På fredag blir d fest iallafall, igen!

Shit va dagarna går fort e ju redan onsdag imon. Bara en månad kvar till julafton också idag. Måste kanske börja tänka på julklappar!

Hmm, funderar starkt på o åka till IKEA nån dag, nån som ska med?


Hur vet man att en svartskalle har kommit till himlen?
Jo, Oxen, Väduren, Lejonet och Stenbocken har blivit halalslaktade. Skytten är värvad till Al-Qaida. Vågen har blivit stulen, Jungfrun och Tvillingarna våldtagna samt att Karlavagnen saknar fyra fälgar....

Haha=)

Hejdå!


SNUSK??

Ur En Geishas Memoarer

Män har en sorts....ja en sorts "ål" som hör till kroppen.
Det har inte kvinnor.
Men män har det. Såhär är det:
Ålen tillbringar hela sitt liv med att leta efter ett hem, och vad tror du kvinnor har inuti kroppen?
En grotta, där ålen tycker om att vara.
Du kanske inte känner till det här om ålar, men de är mycket revirinriktade.
När de hittar en grotta de gillar, rör de sig därinne ett tag för att vara säkra på...ja, för att vara säkra på att det är en bra grotta, tror jag.
Och när de har bestämt sig för att de trivs där, märker den ut den grottan som sitt revir...genom att spotta. Förstår du?
Nu är vi framme vid nåt som du nog tycker är väldigt konstigt. Män tycker faktiskt om att göra detta.
De tycker i själva verket mycket om att göra det. Det finns till och med män som ägnar nästan hela sitt liv åt att söka efter olika grottor där deras ålar kan bo. 

Stackars ålar, jämföra dem med män=)

Nä, men En Geishas Memoarer är faktiskt en mycket bra bok tycker jag, e nog tredje gången jag läser den nu tror jag!
Har nu lagat mat inför veckan, blev pasta med kyckling, lök, paprika, skogschampinjoner, och en smaksatt creme fraiche-Gott!!





Så nu ska jag nog lägga mig en stund o slappa framför tvn o sen sova.
Hej Svejs=)


Måndag igen..

Jahopp då har denna veckan börjat också utan några större händelser eller katatrofer faktiskt=)
Har inte så jättemycket att skriva om idag känner jag förutom att jag längtar sjukt mycket tills på onsdag. På onsdag är det ju som bekant den 25e vilket betyder LÖN!! Och då ska jag träffa min darling Karin som jag inte träffat på jättelänge nu, ska antagligen gå ut o äta efter jobbet eller nåt, ska bli mysigt=)

Lägger in lite bilder istället och ett videoklipp från i lördags där jag berättar om hur känd jag skall bli för min blogg haha=)


  Karin







Min andra darling Sophie o jag





Blev lite väl mörkt klipp kanske men lägger in det ändå!



Tycker ändå d e lite roligt när Jessica helt seriöst försöker övertyga mig om att hennes blogg hon hade va mer känd haha!!
Kan ju aldrig va möjligt=)

Nä, nu ska jag gå o laga mat, blir nog nån sorts pasta som vanligt!!

Hej hej! 

En dag full av vampyrer

Idag har jag och Jessica legat verkligen hela dagen på soffan o kollat på True Blood. Jag har redan sett alla avsnitt som kommit men hon hade inte sett den än, så vi började från början. Så har suttit i ungefär 8 timmar o tittat på vampyrer=) För dom som inte sett True Blood - se den!! 

Beställde pizza också för första gången från onlinepizza, himla bra grej om det inte hade varit för att vi först fick vänta typ 45 min på pizzan men då hade han glömt colan som vi beställt, o då tog d fan typ en timma för o komma tbx med den!

Fan nu verkar det som om min dator krånglar funkar inte att öppna några program!!

Nä, nu blir jag vansinnig!
Nu skiter jag i det här o går o lägger mig istället!

hejdå bloggen=) 

Hemma nu.

Kom precis hem nu från krogen, o har min älskling Jessica med mig.
Va först hemma hos Isabelle där det var lite katastrof först, sen åkte vi in till Excet. Va helt okej träffade mitt gamla ex  där så det va lite skoj=)

Fick lite dumma tankar mitt i allt, fan vad jag hatar att bli påverkad av folk som egentligen inte skall ha någon inverkan på mig. Gillar det inte alls.

Helvete också, godnatt...


Vad skall man göra idag?

Sitter hemma nu o slappar, har tvättat klart o känner att d skulle sitta fint med en liten tupplur nu faktiskt=)
Kan inte riktigt bestämma mig vad jag skall göra idag, antingen bara ligga hemma på soffan o ta det lugnt kanske kolla på en film, eller ta mig i kragen o parta till det lite=)

Lutar nog mer åt att det blir utgång för de sista slantarna på kontot hehe, skulle va gött o va hemma men å andra sidan hur skoj e d??


Lite från kvällen igår











Körde leken som de gör i Inglorious Bastards där man har ett namn på en känd person på lappen i pannan o sen skall ställa frågor för att få reda på vem man "är"
Ganska skoj!


Hört på vagnen igår=)

-Om du skulle dö skulle jag typ gå i tusen bitar och alla dom tusen bitarna skulle typ skära sig och ta heroin och dö!-

(en tjej som berättade för sin kompis hur hon kände för henne=)

Fy va obehagligt!

Kom precis hem nu från Erica och på vägen hem hände nåt lite obehagligt.
Alla tjejer vet vad jag menar när jag säger att det är störande när det sätter sig en svart kille o glor, gärna väldigt nära en på spårvagnen (behöver nödvändigtvis inte vara en svart kille men det är oftast det av någon anledning, dom har väl bättre självförtroende än andra eller nåt!)
Ofta ska dom försöka prata med en, fråga vart man har varit, vart man ska, om man har pojkvän osv. 
Nu på vagnen hände detta fast skillnaden var att han sa ingenting, han bara glodde
Och när jag gick av så skulle han ju självklart också gå av.

Hade väl inte varit så konstigt kanske att 2 personer skall av vid samma hållplats, men det blev så att först gick han av framför mig sen stannade han så att jag gick förbi o sen började han gå igen.
Nu har ju jag väldigt nära hem till mig från vagnen iofs men ändå, är ju inte jättemycket folk ute här kl halv fyra på natten.
Så när jag hade gått förbi honom ringde jag Jessica o stannade igen, så han kunde gå förbi.
Då gjorde han det men stannade halvt efter nåra steg o kollade bakåt typ för o kolla vart jag skulle ta vägen (såg det ut som iallafall!)
Så gick han nåra steg igen för o sen stanna o kolla bakåt. Men då kom det två killar gåendes så då började han gå vanligt igen fast han kollade hela tiden bakåt ändå.
Så där stod jag mitt i gatan typ o låtsades som att jag väntade på någon tills han var tillräckligt långt borta för att han inte skulle hinna springa tbx o tränga sig med in i svalen eller nåt.

Ibland e det inte kul att vara tjej asså, denna killen kanske var en helt vanlig kille som kollade bakåt så mycket för att han tyckte att jag verkade skum och betedde mig konstigt, känner mig nästan lite taskig som tänker sånt, men fan, hellre va på sin vakt än o vara dum.
Inte konstigt att man blir nojjig heller med alla dessa galningar o babyfacemän som springer runt!


Hoppas att jag aldrig behöver använda min spray.





Jaja, e nog dags o sova nu kanske e svintrött o ska upp o tvätta imorgon.
Godnatt från en paranoid Karran=)


Kläder??

Hur är det möjligt att trots att jag shoppar som en galning så fort lönen trillar in på kontot, inte har något att ha på mig? Har garderober fulla med sjukt mycket kläder men inget som e bra! Tror faktiskt att jag har ett hål längst bak i garderoben där shoppingdjävulen sitter o roffar åt sig plagg efter plagg enbart för att jag när lönen kommer ska springa på stan som en tok för o hitta något nytt. Måste va så.

Idag bidde det inget dansbandsdags för mig iallafall, blev ändrade planer så istället ska jag hem till en kompis o dricka vin o så, sen kanske ut får la se vad som händer.


Shit nu upptäckte jag att klockan börjar bli mycket får nog snabba mig lite.
Skriver la om nattens bravader imorgon=)

hejdå.


Snart lön igen=)

Denna månaden har verkligen gått fort, o det bästa av allt då e ju att det betyder att det snart är löning igen! Ska nog ta det lite lugnt med shoppingen denna månaden, blir väl lite småsaker. Ska faktiskt försöka mig på något så hemskt som att spara lite till tuffare tider=)

Just det, hjälpte Emil att skaffa en blogg idag också, läs den här !
Emil som då e min underbara jobbarkompis som jag, när jag e 30 (om jag e ogift o han också!) ska gifta mig med och så ska vi avla fram fantastiskt vackra barn haha=) 

Imorgon är det ju äntligen fredag igen, veckordagarna går sjukt fort, (fast det gör ju tyvärr helgerna med).
Så imorgon blir det alltså antagligen dansbandsdags med carro om inte hennes mamma ska med, måste se till o träffa min älskling Stina imorgon också hon fyller ju år!
Funderar faktiskt på o ta det hyfsat lugnt resten av helgen, men så brukar det ju låta, så man får la se vad som händer hehe=)

Jaja, nu tog fantasin slut o inte ens någon bild eller nåt blev det=)

Natti natti





Ingen bra början på dagen!

Fy imorse när jag kom till jobbet var jag den som var först som hade nycklar så jag skulle låsa upp o larma av. Har gått alldeles utmärkt alla gånger innan men idag var jag nog inte riktigt vaken än när jag skulle göra detta. Slog in min kod som vanligt (trodde jag) men ! Det funkade inte!
Testade igen o igen o igen o sen va tiden slut o så började larmet att tjuta!!
Fy jag som är nojjig för larm i vanliga fall utan att det faktiskt går!
Försökte ringa Emil men nej han svarade inte, försökte sen ringa Peter men nä, då tappade min telefon täckningen helt plötsligt så det inte gick o ringa alls, tillslut fick jag tag på Peter iallafall så det löste sig men usch blev helt skakis haha=)



Räddaren i nöden - Bästa Peter!




Carro ringde mig förut o frågade om jag skulle med på Dansbandsdags i skandinavium imorgon ,hon hade tydligen vunnit biljetter haha, så antagligen blir det en jäkla massa buggandes o så imorgon (som jag inte kan för övrigt)  haha, skoj=)

Nä, måste nog faktiskt städa lite här hemma nu kanske, ligger kläder lite här o var o ser ut som ett allmänt bombnedslag, så skriver la mer sen kanske!

Ha d fint! 

Gött!

Fan va gött, var i Vagabond affären idag på lunchen och fixade så jag fick ett par nya stövlar, hoppas dom håller denna gången nu för jag gillar ju dom!

Idag har det varit en helt vanlig dag faktiskt.. Gick som vanligt upp vid 7 tiden och gick som en zombie in i köpet o satte på kaffe. In i duschen o gjorde mig iordning.. Sen ut till vagnen för o åka till jobbet.
Just det, glömt o skriva om vad som hände mig på vagnen till jobbet härom dagen.
Halvvägs till stan typ kommer det på kontrollanter (för mig e det lugnt för tjuvåker aldrig utan har alltid månadskort) Så när jag sträcker fram mitt för att han skall titta på det så står han bara o tittar på mig lite konstigt efter han kollat det mot sin maskin.
 -Har du leg, frågar han då?
-Vadå funkar det inte, säger jag?
-Jo men det står att det är ungdom!
Jävla gubbe ser jag verkligen så gammal ut haha ungdomskort gäller ju tom 26 år!!! Jag e ju för tusan bara 23!

Hursomhelst, sen idag på jobbet var det också en helt vanlig dag, inget spännande direkt!

Och nu e jag hemma, riktigt gött sitter o tittar på south park marathon på mtv, så jävla bra fast man sett dom flesta redan.  


                   Karran???




Skoj!

Satt o kollade på lite bilder nyss från en middag jag hade här hemma med Sophie o Sara för ett tag sedan. Massa bilder när vi sitter o garvar åt min "gossedjurs kanin" som jag köpte i Thailand fast som inte är nåt gossedjur egentligen. Tycker den e sjukt söt o rolig så får väl dela med mig av den här också=)

Men ha ljudet om ni kollar på den!


Arrivederci =)


Sjukt störande!

Idag va tanken att man skulle ta den där jäkla sprutan då. Gick tidigare från jobbet, åkte till vårdcentralen, åå tänkte jag ingen lång kö - fan va gött!! En jädrans massa barn iofs.. Nä då visar det sig att de bara prioriterade barnen än så länge eftersom vaccinet hade tagit slut! Hade gått in på internet o kollat tidigare ida så det stämde att "min grupp" skulle få ta denna veckan, men icke man får allt snällt vänta.
Inte för att jag egentligen är speciellt rädd för o få svinan men ska ändå ta den så kan va gött o få det avklarat. Får bli en annan dag.

Klagar väl inte iofs va rätt gött o gå tidigare från jobbet idag, för va ingen mening med att åka tbx så jag passade på o åka till frissan istället o klippte till luggen, den växer ju som ogräs!

Lite förbannad blev jag idag när jag upptäckte att mina typ 1 1/2 månad gamla overknee stövlar från Vagabond har pajat..1400 spänn o så håller dom inte längre än så. Har alltid förr tänkt så att nä köper hellre fler par skor som är lite billigare än o lägga såpass mycket på ett par. Men denna gången tänkte jag att nä nu satsar jag på ett par lite dyrare, riktiga skinn stövlar som håller.. A tjena!!

Så imorgon blir det en arg Karran som stövlar (fyndigt haha!) in i Vagabond butiken o kräver ett par nya skor!

Ha d gött änna då va!


Så bra!

Nu har jag precis tittat på Inglourious Bastards - riktigt bra film faktiskt! Till de som inte sett den kan jag rekommendera er o se den=)

Höll på o garva ihjäl mig åt Brad Pitt när han ska prata italienska haha

 

Just det, höll på o glömma att säga att Emil på mitt jobb är helt fantastisk, han kan gå vatten, skita mjukglass och är snabbare än fantomen haha =)

Nöjd Emil? Kom ihåg vad du lovade nu=)

Natti natti


Lång dag idag..

Nu e man äntligen hemma efter en lång dag på jobbet igen. Blev lite längre än vanligt också för hade måndagsmöte typ i en timma.
Kanske ska skriva lite om vad jag jobbar med då:
Jobbar på ett säljbolag som heter Faceways ( www.faceways.se  varsågod Mo lite gratisreklam! ) Började där som säljare ute på stan i augusti förra året. Började då med att sälja el för ett företag jag inte tänker nämna namnet på (ingen gratisreklam för dem inte!) Hade aldrig kunnat tro att jag skulle bli en av de jobbiga jävlarna som springer runt med en pärm i handen och stör folk, men upptäckte ganska snabbt att det var riktigt roligt faktiskt.

På den tiden jobbade vi som så att vi var några "team" på ca 4 pers/ team som stod ute på olika ställen runt om i gbg, mest inne stan men även på lite andra ställen. Mitt team, som jag kommer ihåg det nu iallafall bestod av mig, Emil (som då var min teamleader, numera säljchef) Jimmy (en blond liten kille som var fruktansvärt jobbig i början men som nu visat sig vara en riktigt duktig o go kille) och en kille till som hette Robin har jag för mig. Så, där sprang vi alltså runt på stan i typ 8 timmar om dagen i regn som sol, varmt som kallt, skitjobb tänker de flesta men nä, riktigt roligt tyckte jag=) 

Hursomhelst, efter tiden med att kränka el började vi sälja för ett telekom bolag (inga namn nämnda) och det gick väl sådär ute på stan om man ska va ärlig, det närmade sig sen höst och folk ute på stan e tydligen inte lika pigga på att köpa när det bara regnar och blåser=) Så det slutade med att alla flyttade in till vår TM avdelning och började sälja på telefon istället. Då gick det betydligt bättre!

Körde det i ca ett halvår tills det var dags att börja kränga el igen. Denna gången blev det för Göta Energi som vi fortfarande jobbar med (rekommenderas om du blir uppringd av oss!) Och detta går alldeles strålande=)
Men för ett tag sedan, slutade jag med det och blev istället ansvarig för lite andra projekt.
Har varit lite blandat men nu rullar det på bra med kundbokningen (som jag då blivit projektledare för). Kundbokningen består i att vi ringer upp lite större företag och bokar in möten för Ventelos räkning (telekombolag, ej för privatpersoner).
Så, detta är alltså vad jag gör på dagarna nu, så blir ni uppringd av en väldigt trevlig tjej som heter Karin, lyssna på vad hon säger, var trevlig tbx och framför allt tacka ja =)

Annars idag har det väl inte hänt något jättespännande direkt, varit sjukt trött mest hela dan (fan tål inte o festa längre!). Tänkte jag ska kolla på nån film nu o sen ska jag sooovaa!



Faceways Bästa Företaget=)




Lite gamla bilder men ändå!

(fan borde nästan få löneförhöjning nu med all denna gratisreklamen haha!)



Tjarå!




hmm nu ska vi se här..

Ska försöka mig på o lägga in ett videoklipp från gårdagen. Det är när vi sitter på bussen in till stan och beter oss som fjortisar ungefär, va nog ganska fulla för när man lyssnar på det idag är det väldigt mycket upprepningar haha men men!



Hmm första gången jag gör detta men tror det blev rätt nu!

Mysigt!

Nu sitter jag hemma hos Madde o har ätit tårta o annat gött, så mysigt så.. Nu e det bara jag Madde Jessica o Sofia kvar här, så nu sitter vi o dricker kaffe o snackar lite skit=)

Köpte en mugg till Madde i present haha väldigt fint! E en nalle på ena sidan och på andra sidan står det : I´ve had the coffee now i want the sex! Tyckte att det passade Madde alldeles perfekt haha=) Tänkte göra ett videoinlägg men batteriet tog slut i kameran så får bli en annan dag.

Tja tja!!

Kalas

Herregud vad det hjälper att duscha och göra sig iordning mot baksmällan! Känner mig nästan som en människa igen nu=) För nu bär det av mot hisingen hem till min kära vän Madde som har fyllt år, så blir lite firande och tårta för henne. Måste bara förbi stan en sväng o köpa nån present (dåligt Karran inte köpt nåt än).

Usch kom o tänka på att det redan är söndag också, har försökt o förtränga detta för det betyder ju att det e dags för jobb imorgon igen...Gillar iofs mitt jobb men gillar ännu mer att sova på mornarna=)

 

Madde! 

 

Nä, nu måste jag åka. Kanske skriver mer ikväll.

Ha d göttans


Inte direkt pigg idag!

Kvällen igår va riktigt rolig, började ju först med hemma spa hos carro, bubbelbad (ska aldrig mer bada i badhus för övrigt fyyyy), ansiktsmasker, fotscrub, o fan vi glömde gurkskivorna kom jag på nu!
Sen gjorde vi oss iordning o började förfesta lite lätt!

Blev lite besviken på min gamla taxichaffis "TaxiDaniel" som ville ha mer betalt än vad jag trodde från Partille in till stan, förr så tog han en hundring vart man än skulle i stort sett! Nä så det fick faktiskt bli bussen in till stan igår. Brukar inte gilla o åka buss eller spårvagn när man ska ut o festa men bussresan igår va ändå ganska skoj, vi va ju det där högljudda jobbiga gänget som man alltid brukar störa sig på haha=)

Hursomhelst, hamnade sedan på Hard Rock vilket va helt okej, men lite för mycket folk för min smak, vill ju kunna dansa när man går ut utan att bli trampad på tårna eller få en armbåge i sidan var tredje sekund, men det var ganska skoj ändå.

När vi hade fått nog där följde jag med carro ner till centralen till hennes buss, gick o köpte mig en kebabtallrik och åkte hem, lyckades tajma vagnen perfekt också =)

Så, nu sitter jag här och mår förjävligt som vanligt haha, nä men så farligt e d faktiskt inte brukar vara värre iallfall, tror nog att d va kebaben som gjorde susen igår!


Lite bilder från igår då









Ja, d får räcka för nu, ska försöka få upp ett videoklipp sen också måste ju lära mig detta nu haha=)

Ha d gött änna då!


videoblogg!


Nu har det hänt!!!

Jaha då har man blivit smittad av bloggsjukan då, allt tack vare Carro! så tydligen ska jag skriva om mitt sjukt spännande liv här på bloggen haha=)

Sitter hemma hos min kära partyvän Carro nu och förfestar för fullt.Blir nog Hard Rock sen, e ungefär 3000 år sedan jag och Carro festade ihop ordentligt känner att jag saknat det faktiskt, men idag blir det raj raj iallafall=)

Fick precis mess av min kära jobbarkompis Emil, så kanske ska möta dom i stan också men får se.. nu kan jag känna att det får räcka för mitt premiärinlägg!

Så ha d gött!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0